Vi bruger cookies til statistik, som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger nej tak til cookies, antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

 
 

 

 

 

Fremtid med mange aktiviteter

30. januar 2015

Kulturtogets seminar den 19. januar tegnede et billede af en mangfoldighed af ønsker til fremtiden. Der kom et helt katalog  - se referatet fra seminaret her.
Der blev også drøftet en ændring af Skt. Hansfesten til en Midsommerfest - det bliver et vigtigt punkt for forårets arbejde. Ideen er at Midsommerfesten skal ligge lørdagen før SKt.Hansaften. Mere om det i løbet af de næste par måneder.

Organisatorisk kom der ikke mange bud på ændringer i Kulturtogets sammensætning. Men dette tages op i Forretningsudvalget, som holder møde den 23. februar med evaluerings og effektuering af temaer fra seminaret.

Fritidsbutikkens rolle skal ligeledes diskuteres. En mere koordinerende rolle og ikke medvirkende rolle er nødvendig, da der hvert år - næsten - kommer nye "traditioner" til området. Vi så en 40 års jubilæum. Dem kommer der mange af fremover. Vi så en Børnenes Vejfest og en Lysfest. Begge skal diskuteres om de skal være årligt tilbagevendende!

Husk der kommer årsmøde torsdag den 19. marts, hvor fremtidigt arbejde kommer på!