Vi bruger cookies til statistik, som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger nej tak til cookies, antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

 
 

 

 

 

Avedøres Venner

Avedøres Venner - en back-up-gruppe for de større kulturelle tiltag i Avedøre - har set dagens lys
19. april 2016

Avedøres Venner

På møde den 7. marts i Enghøjhuset dannedes gruppen Avedøres Venner. En uformel Facebook-gruppe - se Avedøres Venner på Facebook - som er dannet for at bakke op om de større begivenheder i Avedøre-området, specielt i 2016 i forbindelse med Danmark Dejligst Avedøre-arrangementet fredag den 19. august 2016. Her kommer Rasmus Nøhr med flere bands(Se nærmere på hjemmesiden)
Større arrangementer er nødt til at have frivillige til at hjælpe. Der har været afholdt opfølgende møde den 18. april, hvor der blev nævnt arbejdsopgaver og hvor lang tid opgaverne tager eller hvilket tidsrum der er brug for en hjælpende hånd.
Der arbejdes løbende på at opdatere arbejdsopgavelisterne.
Vil du hjælpe med, så kontakt undertegnede

Med venlig hilsen
Niels E. Pedersen
npe@hvidovre.dk 2324 1082